KUUK Academy

Bij KUUK geloven we dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat je doet. Wij helpen je graag om alles uit je talenten te halen en om de belemmeringen die je mogelijk voelt te onderzoeken en weg te nemen.

Bij KUUK Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. In 1-op-1-coaching, workshops en teambuildingsessies geven we je inzicht in je passie en kwaliteiten. In een veilige setting staan we stil bij je talenten, vaardigheden, gedrag en de communicatie met je omgeving.

Onze trainingen

In workshops en groepstrainingen werken we samen aan je talenten, kwaliteiten, overtuigingen en de communicatie onderling. Dit gebeurt in een veilige, maar ook vrolijke en sfeer.

Training 1: Ontdek je persoonlijkheid
Training 2: Talentherkenning bij kinderen
Training 3: Communiceren binnen je team
Training 4: Van range naar tee

Coaching

Je loopt als ondernemer voorop, neemt risico’s om het op jouw eigen manier te doen. Soms kom je ook moeilijke keuzes of situaties tegen, waar je nog niet eerder voor hebt gestaan.

KUUK Academy biedt ondernemers persoonlijke begeleiding bij deze en andere vragen. Dit doen we met een frisse blik en in een veilige setting. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers en medewerkers helpen we je graag om naar je uitdagingen te kijken en verder te komen.

  • Ben ik succesvol of hou ik de schijn op?
  • Waar is mijn vervulling en enthousiasme?
  • Ben ik vrij en onafhankelijk?
  • Zit mijn relatie mij in de weg?
  • Ik zit vast. Hoe kom ik nu verder?
  • Hoe weet ik dat ik de juiste beslissingen neem?
  • Ga ik verder met mijn zakenpartner?

Gratis intake

In een telefonische intake onderzoek je samen met een coach je persoonlijke en zakelijke doelstellingen. We stellen vast of je wel of niet een traject zult ingaan en hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Over het algemeen is dat tussen de 5 en 10 keer. Na 5 gesprekken is er een tussentijdse evaluatie.

Een coachingsessie duurt 1 à 1,5 uur. Wanneer je tussen de sessies wilt overleggen met de coach (telefonisch of per e-mail) is dit mogelijk.

Tarieven voor begeleiding maken wij op maat. Neem gerust contact op voor een indicatie.

Locatie

De coachingsessies worden gehouden op locatie of op de Academy.
Binnen de randstad komen we ook naar u toe. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten en eventuele locatiekosten

Voor wie?

KUUK Academy is er voor ondernemers die behoefte hebben om ‘hun verhaal te delen’. Met iemand die luistert, motiveert en verder kan helpen over waar je persoonlijk en/of zakelijk tegenaan loopt. Wij werken graag met ondernemers en professionals die willen groeien en bereid zijn hiervoor naar zichzelf te kijken.

Vraag nu een gratis intake aan

Ervaringen bij KUUK Academy

Dit zeggen onze klanten over onze coaching en training

De coach van KUUK heb ik leren kennen op de golfclub en ik heb altijd een heel goede klik met hem gehad. Nadat ik zowel persoonlijk als zakelijk in de knel zat, heb ik hem gevraagd om mij te coachen op deze vlakken. Hij is zeer gedreven, oprecht en to-the-point. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik weer ben wie ik hoor te zijn. Als klankbord, als coach maar ten zeerste ook als mens kan ik hem aan iedereen aanraden.

Klant van KUUK AcademyKUUK

De coach bij KUUK Academy is een gedreven coach. Hij benadert mensen op een heel persoonlijke manier. Na een gesprek met hem stap ik altijd met een goed gevoel de dag in. En dat komt niet omdat hij je naar de mond praat. De confrontatie gaat hij zeker niet uit de weg en dat is misschien nog wel het leerzaamste van het traject.

Klant van KUUK AcademyKUUK

Het was zonder meer een leuke avond, over een mooi onderwerp dat volgens ons nog in de kinderschoenen staat en waarop nog heel veel winst te halen valt. Goed voorbereid, leuk te werken met persoonstyperingen, maakt het herkenbaar. Mooie vertrouwelijke sfeer, dat is nodig ook om enige diepgang te krijgen.

Klant van KUUK AcademyKUUK

Ik vond het een heel leerzame avond. Hier kan ik wat mee. En dat alles in een fijne prettige omgeving en een enthousiaste trainer."

Klant van KUUK AcademyKUUK