In de week van 4 februari geeft trainer Gé Groen van de KUUK Academy een vijfdaagse training aan medewerkers van Q-dance. En niet gewoon bij ons op kantoor, nee: in Italië.

Q-dance is als Nederlandse organisator van dance-evenementen wereldwijd marktleider binnen de hardere stijlen. Met grootschalige evenementen als Defqon.1 en Qlimax, die uitblinken op het gebied van artiesten, stagedesign, show en totaalbeleving, zet Q-dance al jarenlang de toon binnen de hardere stijlen. 

Vijftig (Nederlandse) medewerkers van Q-dance krijgen inzicht in hun persoonlijkheidstype en dat van hun collega’s. Wat zijn hun sterke en zwakke punten? Hoe kun je elkaars kracht benutten en elkaars zwakte opheffen?

KUUK Academy

KUUK heeft een eigen Academy voor de medewerkers. Hierin staat hun ontwikkeling centraal. Hoe dragen ze vanuit wie ze zijn en wat ze doen bij aan mooiere wereld? Wat zijn hun talenten, hun vaardigheden? In sommige gevallen zetten we onze expertise ook in voor de medewerkers van andere organisaties. Zoals nu voor Q-dance.

De training vindt plaats in het prachtige Mandali, hoog op de rotsen aan de rand van het Lago d’Orta, in Noord Italië. Hier staat een spiritueel retraitecentrum voor body & mind. Zie mandali.org. Wil je ook zo’n bijzondere KUUK-training? Mail ons dan even via academy@kuuk.nl t.a.v. Gé Groen.

(Foto aangeleverd door Q-dance.)