KUUK Groen

KUUK Groen zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groen bij bedrijven, particulieren en openbaar groen. Samen iets creëren, daar worden wij gelukkig van – en onze klanten ook. Hovenierswerk en boomverzorging is bij ons in uitstekende handen. Voor de complete inrichting werken we met plezier samen met onze collega’s van Infra.

Ontwerp, aanleg & onderhoud

Advies en ontwerp

Heb je al een idee of juist helemaal geen inspiratie? We adviseren, denken mee en komen met een compleet voorstel voor passende materialen en beplanting. Wij ontwerpen de bedrijfsomgeving, particuliere tuin en openbare ruimte met oog voor sfeer en detail.

Van steen tot plant

Wij leggen de tuin, het bedrijfsterrein en de openbare ruimte van A tot Z zelf aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van de juiste kapvergunning, het egaliseren van de grond, het aanleggen van het straatwerk en het planten van het groen. Makkelijk, want hierdoor heb je maar één aanspreekpunt.

Geen omkijken naar

Een mooie tuin en een groene entree naar een bedrijf vergt onderhoud. Wil je wel genieten van al dat groen, maar je hebt geen tijd voor onderhoud? Voor ons is dit dagelijks werk. Wij onderhouden zowel het groen van bedrijven en particulieren, als van gemeentes en schoolpleinen.

Wil je met ons samenwerken?

Beste resultaat

Samen zijn we iedere dag opnieuw weer bezig met leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Dat zit ‘m natuurlijk in goed advies, de kwaliteit van de materialen en het uiteindelijke resultaat. Maar we bieden meer dan dat. Het liefst dragen we bij aan de ambities en doelstellingen van onze klanten. Daarom verdiepen we ons bij ieder project weer in de vraag die een bedrijf heeft. Want het gaat niet ‘gewoon’ om groen, maar om een prettige en mooie plek en een passende uitstraling. Door dit bredere perspectief zijn we in staat meer te bieden dan wat klanten ons vragen.

Ambassadeurs over KUUK

Blije ambassadeurs maken ons ook enthousiast

KUUK Infra heeft binnen een van onze projecten de complete infra (van grondwerk tot en met bestrating) gedaan. KUUK is budgetgericht, enthousiast en erg betrokken bij het werk.

Patrick QuaxBruca Bouw en Onderhoud

KUUK is gedreven, komt afspraken na en toetst deze ook. KUUK verwerkt ‘kritiek’ direct en ziet hier juist mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Ze zijn constant op zoek naar verbetering.

Harry de HaasTotal Lubricants Plant

KUUK werkt bijzonder nauwkeurig en reageert adequaat op vragen en behoeftes vanuit ons bedrijf. Vooraf is door doortastendheid duidelijk wat er uitgevoerd moet worden, zodat er achteraf geen enkele discussie ontstaat. KUUK is voor mij een betrouwbare partner.

Jan MulderNedtrain

'KUUK haalt bij de Heemskerkse Tennis Vereniging Assumburg (HTVA) drie maal per jaar het groenafval en resterend gravel weg. Dat is in de loop der jaren zo gegroeid, omdat Raymond enige tijd bij ons tenniste.
Dat opruimen doen ze snel en vakkundig. Het contact is goed: duidelijk, kort en zakelijk. Ik hoef alleen maar te mailen of een whatsappje te sturen om een afspraak te maken. Wat ik bovendien prettig vind, is dat Raymond heel transparant is in zijn offertes. Hij legt altijd goed uit waarom zaken een bepaalde prijs hebben. Ik hou van die openheid.'

René VisserVoorzitter Parkcommissie HTV Assumburg