KUUK Groen

KUUK Groen zorgt voor de aanleg en het onderhoud van groen bij bedrijven en van openbaar groen. Samen iets creëren, daar worden wij gelukkig van – en onze klanten ook. Hovenierswerk en boomverzorging is bij ons in uitstekende handen. Voor de complete inrichting werken we met plezier samen met onze collega’s van Infra.

Ontwerp, aanleg & onderhoud

Groenontwerp

Wij ontwerpen, plannen en richten de bedrijfsomgeving en openbare ruimte in met oog voor sfeer en detail. We komen met een compleet plan met werktekening en doen voorstellen voor passende materialen en beplanting.

Groenaanleg

Wij realiseren bedrijfsmatig en openbaar groen. Heb je al een mooi ontwerp voor het bedrijventerrein of een plek binnen de openbare ruimte? Onze vakbekwame hoveniers gaan er graag mee aan de slag.

Groenonderhoud

Wel genieten van al dat groen, maar geen tijd voor onderhoud? Voor ons is groenonderhoud ons dagelijks werk. Vakkundig en snel. Wij verzorgen het groen voor bedrijven en gemeenten en bijvoorbeeld ook op schoolpleinen. Bomen snoeien doen we met kundigheid en routine. Dit is dan ook onze specialiteit.

Wil je met ons samenwerken?

Realisatie & onderhoud

Samen zijn we iedere dag opnieuw weer bezig met leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Dat zit ‘m natuurlijk in goed advies, de kwaliteit van de materialen en het uiteindelijke resultaat. Maar we bieden meer dan dat. Het liefst dragen we bij aan de ambities en doelstellingen van onze klanten. Daarom verdiepen we ons bij ieder project weer in de vraag die een bedrijf heeft. Want het gaat niet ‘gewoon’ om groen, maar om een prettige en mooie plek en een passende uitstraling. Door dit bredere perspectief zijn we in staat meer te bieden dan wat klanten ons vragen.

Klanten over KUUK

Blije klanten maken ons ook enthousiast

KUUK Infra heeft binnen een van onze projecten de complete infra (van grondwerk tot en met bestrating) gedaan. KUUK is budgetgericht, enthousiast en erg betrokken bij het werk.

Patrick QuaxBruca Bouw en Onderhoud

KUUK is gedreven, komt afspraken na en toetst deze ook. KUUK verwerkt ‘kritiek’ direct en ziet hier juist mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Ze zijn constant op zoek naar verbetering.

Harry de HaasTotal Lubricants Plant

KUUK werkt bijzonder nauwkeurig en reageert adequaat op vragen en behoeftes vanuit ons bedrijf. Vooraf is door doortastendheid duidelijk wat er uitgevoerd moet worden, zodat er achteraf geen enkele discussie ontstaat. KUUK is voor mij een betrouwbare partner.

Jan MulderNedtrain

'KUUK haalt bij de Heemskerkse Tennis Vereniging Assumburg (HTVA) drie maal per jaar het groenafval en resterend gravel weg. Dat is in de loop der jaren zo gegroeid, omdat Raymond enige tijd bij ons tenniste.
Dat opruimen doen ze snel en vakkundig. Het contact is goed: duidelijk, kort en zakelijk. Ik hoef alleen maar te mailen of een whatsappje te sturen om een afspraak te maken. Wat ik bovendien prettig vind, is dat Raymond heel transparant is in zijn offertes. Hij legt altijd goed uit waarom zaken een bepaalde prijs hebben. Ik hou van die openheid.'

René VisserVoorzitter Parkcommissie HTV Assumburg