KUUK Infra

KUUK Infra zorgt voor inrichting en herinrichting van veilige en gezonde terreinen en openbare gebieden. Samen iets creëren, daar worden wij gelukkig van – en onze klanten ook. Het realiseren en onderhouden van de openbare ruimte en bedrijventerreinen is bij ons in goede handen. Onze focus ligt op realisatie en onderhoud, maar we verzorgen ook graag het gehele traject – inclusief ontwerp en bestek. Voor de complete inrichting werken we met plezier samen met onze collega’s van Groen.

Recente projecten

Onze projecten in woord en beeld

Voor (semi-)overheidsorganisaties en het bedrijfsleven

Voor iedere klus hebben we de professionals in huis

Riolering

Verlichting

Groen

Leidingen

Kabels

Verharding

Grondwerk

Hekwerk

Realisatie & onderhoud

Samen zijn we iedere dag opnieuw weer bezig met leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Dat zit ‘m natuurlijk in goede materialen en ook in het uiteindelijke resultaat.

Maar we willen meer bieden dat dat. Het liefst dragen we bij bij aan de ambities en doelstellingen van onze klanten. Daarom verdiepen we ons bij ieder project weer in de vraag die een bedrijf heeft. Want het gaat niet ‘gewoon’ om een vangrail, maar om veiligheid. Het gaat niet ‘alleen’ om parkeerplaatsen maar aan ruimte voor je klanten. Door dit bredere perspectief zijn we in staat meer te bieden dan wat klanten ons vragen.

1

We gaan voor het WOW-effect

2

Grondige voorbereiding

3

Uitstekende kwaliteit

Wil je met ons samenwerken?

Projecten van A tot Z

Wanneer je het gehele traject – van ontwerp tot onderhoud – bij ons onderbrengt, ligt bij ons de verantwoordelijkheid voor een uitstekend resultaat. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.

Vooraf bepalen we samen de uitgangspunten rond bijvoorbeeld het programma van eisen, de werk- en projectgrenzen en andere zaken waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de wensen van derden.

Bestekken en tekeningen

Wij verzorgen de technische onderbouwing en het ontwerp en maken een duidelijk bestek met de benodigde tekeningen. In het ontwerp nemen we ook adviezen, het programma van eisen en de wettelijke richtlijnen en berekeningen mee. Om te zorgen voor duidelijkheid leveren wij zowel een technische tekening (bouwtekening) als een tekening in 3D.

Onze tekeningen en bestekken worden gemaakt door medewerkers die ook allemaal buiten hebben gewerkt. Wij zijn van mening dat je alleen goed kunt ontwerpen als je ook praktische ervaring hebt.

1

Tekenaars met praktijkervaring

2

Vast contactpersoon

3

Praktisch, met oog op resultaat

Ambassadeurs over KUUK

Blije ambassadeurs maken ons ook enthousiast

KUUK Infra heeft binnen een van onze projecten de complete infra (van grondwerk tot en met bestrating) gedaan. KUUK is budgetgericht, enthousiast en erg betrokken bij het werk.

Patrick QuaxBruca Bouw en Onderhoud

KUUK is gedreven, komt afspraken na en toetst deze ook. KUUK verwerkt ‘kritiek’ direct en ziet hier juist mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Ze zijn constant op zoek naar verbetering.

Harry de HaasTotal Lubricants Plant

KUUK werkt bijzonder nauwkeurig en reageert adequaat op vragen en behoeftes vanuit ons bedrijf. Vooraf is door doortastendheid duidelijk wat er uitgevoerd moet worden, zodat er achteraf geen enkele discussie ontstaat. KUUK is voor mij een betrouwbare partner.

Jan MulderNedtrain

'KUUK haalt bij de Heemskerkse Tennis Vereniging Assumburg (HTVA) drie maal per jaar het groenafval en resterend gravel weg. Dat is in de loop der jaren zo gegroeid, omdat Raymond enige tijd bij ons tenniste.
Dat opruimen doen ze snel en vakkundig. Het contact is goed: duidelijk, kort en zakelijk. Ik hoef alleen maar te mailen of een whatsappje te sturen om een afspraak te maken. Wat ik bovendien prettig vind, is dat Raymond heel transparant is in zijn offertes. Hij legt altijd goed uit waarom zaken een bepaalde prijs hebben. Ik hou van die openheid.'

René VisserVoorzitter Parkcommissie HTV Assumburg