Duurzaamheid voor een mooiere wereld

Samenwerken aan een mooiere wereld. Het is iets dat we iedere dag doen. Bij ieder project kijken we naar de meest haalbare duurzame opties. Welke materialen kunnen we opnieuw gebruiken? Welke machines kunnen we vervangen voor elektrische voertuigen?

Iedere dag dagen wij onze medewerkers uit om buiten de gebaande paden te kijken naar groenere mogelijkheden.

Om onze impact nog groter te maken en het CO2-gebruik te compenseren steunen we Trees for All. Deze organisatie plant bomen, beschermt en herstelt bestaande bossen. Daarnaast maken ze mensen bewust van het belang van bomen.

Door deze organisatie te steunen, dragen we dus zowel ons ‘steentje’ als ons ‘boompje’ bij aan een mooiere wereld.

Samenwerken aan een mooiere wereld

Bij ieder project kijken we naar de meest haalbare duurzame opties en adviseren we onze opdrachtgevers om voor groener en duurzamer te kiezen.

Duurzaam kantoor

Waar wij onze opdrachtgevers adviseren over duurzame projecten, doen wij er ook zelf alles aan om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Daarom zijn we sinds vorig jaar alle mogelijke voertuigen aan het vervangen voor elektrische varianten.

Daarnaast is ons kantoor 95% energieneutraal. Nu al een mooi percentage, maar wij gaan voor die 100% plus; een locatie die meer energie oplevert, dan er verbruikt wordt. Een mooie uitdaging om de wereld weer een beetje mooier te maken!