Voor een mooiere wereld

Bij KUUK maken we de wereld graag mooier, het liefst met elkaar. Daarom verbinden we ons graag met mensen die daar ook zo over denken.

We zijn optimistisch en denken in mogelijkheden. Bij iedere opdracht, bij ieder contact met klanten en leveranciers en bij iedere dag op kantoor. Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid, in gedrevenheid én in de kracht van samenwerken. Daarbij zijn we ambitieus: iedere dag opnieuw leggen we de lat wat hoger voor onszelf. Nog betere klantcontacten, nog betere omgang met elkaar en natuurlijk ook: constant zorgen voor een optimale kwaliteit van ons werk.

Dat betekent dat we ook aangesproken willen worden op hoe we werken. En graag een complimentje krijgen als je tevreden bent.

Wij begeleiden, trainen en ontwikkelen onze mensen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. Dat vinden we niet alleen enorm belangrijk, maar ook vanzelfsprekend. In een enkel geval geven we ook trainingen aan andere organisaties. Meer hierover weten? Stuur een mail aan samenwerken@kuuk.nl.

Iedere dag halen we het beste uit onszelf

Deze kernwaarden zijn leidend bij alles wat we doen

Verantwoordelijkheid

Jij bent de bron

Wow-effect

We gaan voor het beste resultaat

Vertrouwen

Door wederzijds vertrouwen ontstaan partnerships

Optimisme

Alles is mogelijk

Gedrevenheid

Geef alles wat je hebt

Raymond Groenewegen

Oprichter en inspirator van KUUK is Raymond – KUUK – Groenewegen. Iedere dag opnieuw zet hij zich in voor een mooiere wereld en inspireert hij anderen om dat ook te doen. Zijn collega’s stimuleert hij om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Voor zichzelf én voor anderen.

Ik hou van positief ingestelde, daadkrachtige mensen. Ook zoek ik graag de verbinding met bedrijven met een missie, met een hoger doel. Wij werken graag met hen samen. Zoals met Trees for All, om ons CO2-gebruik te compenseren.