Projecten van A tot Z

Wanneer je het gehele traject – van ontwerp tot onderhoud – bij ons onderbrengt, ligt bij ons de verantwoordelijkheid voor een uitstekend resultaat. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.

Vooraf bepalen we samen de uitgangspunten rond bijvoorbeeld het programma van eisen, de werk- en projectgrenzen en andere zaken waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de wensen van derden.

Recente projecten

Onze projecten in woord en beeld

Wil je met ons samenwerken?

Klanten over KUUK

Blije klanten maken ons ook enthousiast

KUUK Infra heeft binnen een van onze projecten de complete infra (van grondwerk tot en met bestrating) gedaan. KUUK is budgetgericht, enthousiast en erg betrokken bij het werk.

Patrick QuaxBruca Bouw en Onderhoud

KUUK is gedreven, komt afspraken na en toetst deze ook. KUUK verwerkt ‘kritiek’ direct en ziet hier juist mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Ze zijn constant op zoek naar verbetering.

Harry de HaasTotal Lubricants Plant

KUUK werkt bijzonder nauwkeurig en reageert adequaat op vragen en behoeftes vanuit ons bedrijf. Vooraf is door doortastendheid duidelijk wat er uitgevoerd moet worden, zodat er achteraf geen enkele discussie ontstaat. KUUK is voor mij een betrouwbare partner.

Jan MulderNedtrain