Onze klanten

Wij werken graag met mensen en bedrijven die willen bijdragen aan een mooiere wereld. Mensen die de handen uit de handen willen steken. Positief ingestelde, daadkrachtige mensen. Bedrijven die de wereld mooier maken. Bedrijven met een missie, met een hoger doel.

Sinds de start van het bedrijf KUUK Infra B.V., doen we al zaken. KUUK werkt bijzonder nauwkeurig en reageert adequaat op vragen en behoeften vanuit ons bedrijf. Ze zijn bijzonder standvastig in het op de juiste manier uitvoeren van de werkzaamheden. Vooraf is door doortastendheid duidelijk wat er uitgevoerd moet worden, zodat er achteraf geen enkele discussie ontstaat. KUUK is voor mij een betrouwbare partner in business.

Jan Mulder, Nedtrain ‘Doortastend en nauwkeurig’

KUUK Infra heeft op een van onze projecten de complete infra (van grondwerk tot en met bestrating) gedaan en hierover wil ik het volgende zeggen: KUUK is budgetgericht, enthousiast en erg betrokken bij het werk, waardoor je met vertrouwen zaken aan hen kunt overlaten.

Patrick Quax, Bruca Bouw en Onderhoud‘Enthousiast en betrokken’

KUUK is gedreven, komt afspraken na en toetst deze ook. KUUK verwerkt ‘kritiek’ direct en ziet hier juist mogelijkheden voor het eigen bedrijf. Ze zijn constant op zoek naar verbetering.

Harry de Haas, Total Lubricants Plant‘Denkt in mogelijkheden’

“Het was zonder meer een leuke avond, over een mooi onderwerp dat volgens ons nog in de kinderschoenen staat en waarop nog heel veel winst te halen valt. Goed voorbereid, leuk te werken met persoonstyperingen, maakt het herkenbaar. Mooie vertrouwelijke sfeer, dat is nodig ook om enige diepgang te krijgen."

‘Vertrouwelijke sfeer’

“Ik vond het een heel leerzame avond. Hier kan ik wat mee. En dat alles in een fijne prettige omgeving en een enthousiaste trainer."

‘Enthousiaste trainer’