Vacature

Samenwerken aan een mooiere wereld, dat is wat we bij KUUK iedere dag doen. We gaan voor het WOW-effect en zijn gedreven om het allerbeste resultaat uit elkaar en uit ieder project te halen.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman of -vrouw die voornamelijk op onze groenprojecten werkzaam zal zijn. Iemand die graag de verantwoordelijkheid neemt, ervan houdt om het aanspreekpunt te zijn en om mensen op locatie te motiveren en aan te sturen. Werkzaamheden opnemen, voorbereiden, realiseren en controleren, jij wordt er blij van.

Jij bent onze ideale kandidaat als je hart sneller gaat kloppen van allround groenwerkzaamheden, iedere dag geniet van de buitenlucht en daarnaast ook je hand niet omdraait voor wat grond- en straatwerk. Je werkt en denkt op mbo-niveau en beschikt over minimaal drie jaar werkervaring.

KUUK groeit hard en onze medewerkers groeien mee. Wij worden enthousiast van nieuwe ideeën en moedigen je aan om je talenten te ontdekken en al je creativiteit in te zetten om verwachtingen te overtreffen. Van jezelf, van je collega’s en van onze klanten.

Samen werken we aan een mooiere wereld.
Wil je meedoen?

Mail dan je cv en motivatie naar talenten@kuuk.nl ter attentie van Raymond Groenewegen. Heb je vragen over de vacature, bel ons dan even op 0251-745400.