Vacature

KUUK maakt de wereld graag mooier: voor onze klanten en voor elkaar. Bij ons krijg je de kans om alles te geven wat je hebt en word je uitgedaagd om je talenten te ontdekken en verder te laten bloeien.

Momenteel zoeken we een meewerkend voorman die past in ons team. Iemand die graag verantwoordelijkheid neemt, ervan houdt om het aanspreekpunt te zijn en om mensen op locatie aan te sturen. Je bent goed in het opnemen en voorbereiden van werkzaamheden en houdt van afwisseling.

Voor deze functie zoeken we iemand die ervaren is binnen diverse werkzaamheden, zoals grondwerk, straatwerk, riolering en groenonderhoud. Je werkt en denkt op mbo-niveau en beschikt over drie jaar werkervaring of meer.

De verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling ligt bij jezelf. Een flinke portie gedrevenheid helpt je daarbij op weg. En natuurlijk helpen wij je bij je groei. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en moedigen je aan om al je creativiteit en inzet te gebruiken om verwachtingen te overtreffen. Van jezelf, van je collega’s en van onze klanten.

Samen maken we ruimte voor een mooiere wereld. Doe je mee?

 

Samen werken we aan een mooiere wereld.
Wil je meedoen?

Mail dan je cv en motivatie naar talenten@kuuk.nl ter attentie van Raymond Groenewegen. Heb je vragen over de vacature, bel ons dan even op 0251-745400.