Doutsje en Bente hebben hun stage bij KUUK afgesloten en ze zijn beiden geslaagd bij het Nova College. Hun stages – en de stages van hun voorgangers – zijn niet onopgemerkt gebleven, want KUUK is onlangs door hun stagebegeleider genomineerd voor de  titel Beste Leerbedrijf.

Jaarlijks is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) op zoek naar het beste leerbedrijf van Nederland. De verkiezing die hiervoor wordt georganiseerd, stimuleert bedrijven om een visie op opleidingsbeleid uit te dragen. KUUK komt dankzij de nominatie door de heer Damiaans nu in aanmerking voor de titel.

Scholieren zijn de toekomst

Doutsje en Bente aan het begin van de stage.

Bij KUUK vinden we het belangrijk dat scholieren de kans krijgen om mee te draaien in het bedrijfsleven. Zo leren ze ontdekken hoe het is om te werken en ook wat hen daarin aanstaat en wat niet. Wij geven ze een kijkje op de werkvloer. Daarnaast ondersteunen we hen met begeleiding en opdrachten.

Wij zijn trots op de nominatie. Het stimuleert ons nog meer om een goede werkgever te zijn. Op 19 november 2018 zal de prijs worden uitgereikt.