KUUK vindt het belangrijk om te weten waarom klanten voor ons hebben gekozen of iedere keer weer kiezen. Daarom bellen we na de oplevering van een project altijd even met de opdrachtgever. Dit keer spreken we met Harry de Haas, Hoofd Technische Dienst bij Total Lubricants en MT-lid. Ongetwijfeld ken je het bedrijf Total en tank je er regelmatig, Total Lubricants is een iets andere tak binnen dezelfde sport; Total Lubricants levert namelijk alle oliën en vloeistoffen met betrekking tot auto’s.

KUUK komt geregeld bij Total Lubricants Plant en Harry vertelt hier graag wat over:

Harry de Haas, Total

Harry de Haas, hoofd technische dienst en lid MT

‘Voor Total verzorgt KUUK het groenonderhoud – perkjes bijhouden, gazons maaien – en het rechtleggen van stelconplaten. Terugkerende werkzaamheden dus. Wat ik herhaaldelijk merk is dat KUUK enorm gedreven is om het werk zo goed en perfect mogelijk uit te voeren. Je merkt al bij de werkvoorbereiding dat ze daar veel aandacht aan besteden. Alleen dat al is een reden voor mij om KUUK ook aan te raden bij anderen.

KUUK is een groeiend bedrijf en vaak zie je de organisatie dan misgaan. KUUK heeft dit juist uitstekend op orde. Bovendien staan ze open voor het bouwen aan netwerken. Ik waardeer dat enorm, vooral omdat ik daar zelf ook veel belang aan hecht. Ten slotte hebben ze een optimistische kijk op het werk. Ze zijn oplossingsgericht en dat laatste is eigenlijk een voorwaarde om van je bedrijf een succes te maken.’