De stageperiode van Doutsje bij KUUK zit er bijna op. Zij heeft op 17 mei op school haar afstudeerproject voor KUUK Tuinen gepresenteerd aan haar docenten en haar begeleiders Raymond en Lisette. Het resultaat? Applaus en alle lof. 

Stagiaire Doutsje heeft gedurende haar stageperiode gedurende vier maanden een marktonderzoek uitgevoerd. En niet zomaar een: een gedegen onderzoek waarin ze heeft laten zien hoe grondig en creatief ze te werk gaat. De inhoud heeft daadwerkelijk waarde voor KUUK Tuinen. Haar docenten gaven niet voor niets aan dat zij haar onderzoeksverslag graag willen gebruiken in de lessen als voorbeeld van hoe het moet.

Snel thuis bij KUUK

Eind januari is Doutsje bij ons begonnen met haar afstudeerstage op het gebied van marketing. Naast haar afstudeerproject voert ze ook allerlei andere werkzaamheden uit. “Ik ben hier onwijs goed ontvangen en voelde mij super snel thuis. Soms heb ik niet eens door dat ik met schoolopdrachten of aan een stage bezig ben. Zoveel plezier heb ik erin”, zegt ze.

Kortom: de stage was en is een fijne en leerzame ervaring en de presentatie brengt haar weer een stapje dichter bij haar diploma. Nog een maandje zwoegen. Dat gaat Doutsje vast lukken.