Steun op 21 mei de kinderen rond speelplaats Het Pronkstuk in Beverwijk bij hun sponsorloop voor de nieuwe speelplaats in hun buurt. Wat KUUK daarmee te maken heeft? Alles!

Enkele tijd geleden zijn wij benaderd door buurtbewoners van speelplaats Het Pronkstuk. Zij zetten zich in voor de realisatie van een natuurlijke speelplek in de omgeving. De huidige in de Broekpolder gelegen speelplaats kan wel een opknapbeurt gebruiken en uiteraard gaan wij ons daar hard voor maken.

Natuurlijk speelplaats

Een natuurlijke speelplek is niet alleen fijn voor kinderen maar ook voor het milieu. Alle materialen zijn namelijk gemaakt van natuurlijke producten. Dit geeft de speeltuin een leuke uitstraling. Een soortgelijke speeltuin heeft de omgeving nog niet en daarmee hopen wij de doorbraak van natuurlijke speelplaatsen een boost te geven. De speelplaats krijgt drie onderdelen: spelen, ontmoeten en sporten.

Bedrijven en kinderen

In samenwerking met Lievers de Kler & Webreact hopen wij de buurtbewoners blij te maken met de nieuwe speelplaats. Enkele bedrijven hebben al aangegeven dat ze de speelplaats zullen sponsoren. Daarnaast komter een sponsorloop om de kinderen “mede-eigenaar” te maken van de speelplaats. De kinderen gaan op zoek naar sponsors die hen per rondje een bepaald bedrag betalen. Op deze manier dragen zij ook bij aan de realisatie.

De sponsorloop zal plaatsvinden op maandag 21 mei van 14:00 tot 17:00 uur. Ook jij kan een bijdrage leveren aan de realisatie door te sponsoren of de kinderen financieel te steunen gedurende de sponsorloop. Naast deze steun kunnen de kinderen ook alle aanmoedigingen gebruiken. Daarom nodigen wij je van harte uit op maandag 21 mei op de Peter Schilperoortlaan in Beverwijk. Het belooft een gezellige dag te worden.