In het laatste kwartaal van 2018 betrok KUUK een nieuw kantoor: samen met Van der Meij zitten we aan de Concordiastraat  18 in Velsen-Noord. Met de nieuwe kantoorstyling is de plek nu helemaal ‘des KUUKs’.

Esmee legt de laatste hand aan de inrichting.

Esmee Kroezen, stylist: “Werken voor een bruisende opdrachtgever als KUUK is natuurlijk ontzettend leuk voor een stylist. De basisinrichting was al vastgesteld door Marc van L&N Kantoor- en Projectinrichting in samenspraak met Raymond. Ik werd daarna namens L&N betrokken voor de eindstyling.”

Raymond Groenewegen: “Dit kantoor ademt wie wij zijn. Het character van Paul Stellingwerf komt letterlijk goed uit de verf, maar ook alle andere vondsten vind ik super.”

Persoonlijke touch

Esmee: “Bij zowel KUUK als ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij het ontwerp hebben we rekening gehouden met de missie van KUUK: samenwerken aan een mooiere wereld. De oranje band die ook op de auto’s staat, gaf de inspiratie voor de brede oranje balk op de muur. Het nieuwe character heeft ook een prominente plek. Je ziet ‘m gelijk als je binnenkomt. Natascha Hoogland van Kunstmixx maakte de illustratie. We werken veel samen, onder meer aan grote horecaprojecten. Het character niet laten drukken maar met de hand aanbrengen zorgt ook weer voor de persoonlijke benadering die KUUK typeert.

Verder kozen we in het kantoor van Raymond voor een moswand met boekenplanken met boomschors. Ook hier zie je goed terugkomen waar KUUK voor staat; de moswand staat voor KUUK Groen en de boeken op de planken staan voor coachingsessies die hier ook plaatsvinden. In het kader van duurzaamheid hebben we bestaande materialen hergebruikt. Zo zijn de deurtjes van de kasten opnieuw geschilderd en zijn de statafel en de kapstok van vurenhout in een andere kleur gebeitst.”

Gedurfd resultaat

Samenhangend geheel.

 “In een eerste gesprek met een opdrachtgever komt alles op tafel wat belangrijk is en wat hij zelf al heeft bedacht. Daar houd ik natuurlijk rekening mee. Maar ik verras ook graag, waardoor het resultaat net even gedurfder wordt. Bij KUUK heb ik dat bijvoorbeeld gedaan met de kernwaarden op de muur. Het is direct duidelijk waar ze bij KUUK voor staan en waar ze voor gaan. Voor mensen die langskomen zijn er in ieder geval volop aanknopingspunten om in gesprek te gaan.”

https://Lnkantoorinrichting.nl/

https://www.kunstmixx.nl/