Algemeen

All Seasons Hoveniers over KUUK: ‘Ontzorgen staat bij ons beiden bovenaan het lijstje’

By 13 april 2018 juni 13th, 2019 No Comments

Sander Denteneer, eigenaar en hovenier bij All Seasons Hoveniers, legt uit waarom hij graag samenwerkt met KUUK. 

“Boomverzorging en hovenierswerk; op dat gebied werken we vaak samen met KUUK. Soms omdat zij een opdracht krijgen en soms wij. Bij KUUK zijn de mensen gedreven en ze pakken zaken snel en goed op. Dat zorgt ervoor dat we een goede relatie hebben, waarin ik regelmatig met Raymond spar over opdrachten, organisatie en bedrijfsvoering.

Ik herken veel in hun kernwaarden. Het zorgen voor en ontzorgen van de klant staat ook bij ons bovenaan het lijstje. We geven graag en veel advies, ook als dat ons niet direct meer werk oplevert. Onze medewerkers hebben veel vrijheid om de dingen op hun eigen manier met onze klanten te regelen. Ook bij KUUK zie ik dat de medewerkers aangenomen worden om wie ze zijn en om wat ze kunnen en dat hun talenten alle ruimte krijgen binnen het bedrijf.

KUUK en All Seasons respecteren elkaar en kunnen snel schakelen en meedenken met onze klanten. Opdrachten van beide bedrijven pakken we samen op en de samenwerking is daarbij gewoon goed. Wat ik ook prettig vind is dat hun offertes transparant zijn. Alles staat erin en ze komen niet achteraf met allemaal extra’s waarvoor je moet betalen. Het lijkt iets kleins maar juist hierin maken zij veel verschil.”