Van der Meij Groen Infra Veiligheid en KUUK Infra werken per 1 oktober intensiever samen. Bovendien bevinden de twee bedrijven zich vanaf die datum onder een dak.

De samenwerking tussen KUUK en Van der Meij ligt voor de hand. Regelmatig werken de bedrijven al samen bij het inrichten en onderhouden van terreinen. Doordat de bedrijven zich voortaan in een pand bevinden, wordt de samenwerking nog eenvoudiger. Dit komt de dienstverlening aan klanten ten goede.

Nico, Peter en Raymond kijken uit naar de samenwerking.

Logische stap

Raymond Groenewegen (KUUK): “In het afgelopen jaar bleek dat beide bedrijven elkaar enorm aanvullen. Samenwerken is daarom voor ons een logische stap.” Nico de Ruijter (Van der Meij Groen Infra Veiligheid): “Bij het inrichten van terreinen gaat het vaak niet alleen om groen, maar ook om verhardingen en ondergrondse infra. Door de samenwerking bundelen wij de krachten van beide bedrijven, elk op hun eigen terrein.”

Stokje overdragen

De intensievere samenwerking leidt er tevens toe dat Peter de Ruijter, directeur van Van der Meij, langzaam maar zeker gaat terugtreden. Zijn taken draagt hij over aan Nico en Raymond. Nico blijft zich vooral richten op de planning en uitvoering bij Van der Meij, terwijl Raymond vooral de commerciële en algemene taken op zich neemt. De beide bedrijven behouden elk hun eigen identiteit en zelfstandigheid.

Verhuizen

KUUK verhuisde inmiddels naar het pand van Van der Meij aan de Concordiastraat 18 in Velsen-Noord. Per 1 oktober 2018 is dat het gezamenlijke adres van de twee bedrijven.

www.kuuk.nl en www.jvandermeij.nl